Uw event professioneel in beeld gebracht
- Live of opgenomen -
Op elk moment, op elke locatie

Wat wij doen

Wij voorzien in de complete productie workflow, van registratie tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, registraties en livestreams, van creatie tot organisatiemanagement en (digitale) distributie.

Multi-camera

Door de toenemende vraag is er steeds meer behoefte aan compacte, mobiele regiesets. Deze sets variëren in grootte en kunnen per opdracht samengesteld worden. Deze multi-camera oplossingen sluiten aan bij de hedendaagse wensen. Extra opties kunnen volgens wens van de productie na overleg vanzelfsprekend nog worden toegevoegd. Onze sets onderscheiden zich van de traditionele manier van televisieregistratie. Dit omdat wij door jaren van ervaring in de evenementen en tv-branche een slimme combinatie van organiseren, techniek en efficiënt werken hebben ontwikkeld. Daardoor kunnen we een goede oplossing aanbieden met verrassende prijs-kwaliteitverhouding. Wij denken graag met u mee en voorzien u van een gedegen advies over de inzet van audiovisuele middelen tijdens uw evenement. Daarbij staan uw wensen en doelen centraal. We kunnen live uitzenden, livestreamen én opnemen. Alles in HD-kwaliteit.
Maece Media werkt voor diverse opdrachtgevers waaronder: Omroep Brabant, L1 Radio & TV,
Andre Rieu Productions, Bevrijdingsfestival Limburg, Omroep Venlo en Muziekgebouw Eindhoven

Livestream

De wereld is veranderd.
Gelukkig kunnen we online altijd verder met een evenement. Van webinar tot presentatie en van salespitch tot een talkshow. Wij helpen u graag verder.
Bij een livestream moet alles kloppen. Het is een complexe puzzel van techniek, communicatie en menselijke factoren. Vaak zijn er veel technische termen die allemaal vragen oproepen. Dat komt goed uit, want wij hebben antwoorden op al die vragen en ontzorgen u tevens graag bij de organisatorische voorbereiding.
Wij zorgen dat voor aanvang van het evenement alle puzzelstukjes in elkaar passen. Maece Media kan locatie-onafhankelijk een livestream voor u realiseren.
Deze livestream kan klein van opzet zijn. Bijvoorbeeld met 1 camera. Maar kan ook groot opgezet worden met meerdere camera's en externe bronnen (presentaties, grafische elementen, video-instarts). Ook het aantal platforms waarnaar gestreamd wordt kan uitgebreid worden.
U zit dus niet vast aan 1 platform.

Streamen van presentaties, meet-ups

Bestaat uw evenement of meet-up voornamelijk uit presentaties? Dan is een hybride evenement geschikt. Dat betekent; publiek in de zaal en publiek thuis (of waar dan ook).
We hebben specifieke mogelijkheden voor kleinschalige evenementen waarbij presentaties - eventueel met slides - het belangrijkste onderdeel zijn. Denk aan kennissessies, cursussen en trainingen, meet-ups, seminars en conferenties.
Welk platform u ook kiest, wij kunnen de livestream verzorgen. Van Facebook Live en YouTube Live tot Zoom, Teams en Skype.

Videoproducties

Voor omroepen, maar ook andere bedrijven en particulieren maakt Maece Media de meest uiteenlopende videoproducties. Nieuwsitems, bedrijfsfilms, online video content en commercials behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wij kunnen de volledige productie voor u regelen, of onderdeel uitmaken van uw team. Als producent bedenken we samen met u het format en de inhoud van het programma. Vervolgens maken we het productieplan en de planning en stellen het productieteam samen.

Maece Media staat garant voor lage kosten en hoge kwaliteit.
U bent in goed gezelschap: steeds meer binnen- en buitenlandse bedrijven huren Maece Media in.
We zijn trots dat u kiest voor klein maar fijn. Korte lijnen, betrouwbare vakmensen, solide apparatuur en liefde voor het audiovisuele vak.

Kortom: Maece Media!Wil je sparren over jouw ideeën?
We werken ze graag samen uit.