Marc en Joyce tijdens Tour de Limbourg 2022

ons verhaal

Maece Media is opgericht door Marc Ploum en Joyce Hamers. Wij hebben beiden een passie voor het media vak en veel ervaring op het gebied van televisie, theater en evenementen. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld. Wij weten exact wat wel en niet werkt.
We hebben zowel strategische, inhoudelijke als technische know-how om uw evenement of tv-registratie tot een succes te maken. We werken samen met betrouwbare partners en ervaren vakmensen.

Joyce Hamers

Uitvoerend Producent, operationeel projectmanager

Joyce werkt sinds 1996  in de tv- en theatersector. Als zakelijk leider, producent en operationeel projectmanager.
Op haar 16e hield ze haar eerste professionele camera vast bij de toenmalige lokale omroep RTV Roerdalen in Limburg.  Na haar opleiding tot tv-programmamaker aan de Hogeschool Zuyd, ging ze werken bij RTL nieuws en L1 Radio & TV als freelance camera journalist en programmamaker.

In 2001 ging ze werken bij André Rieu Studio’s, als cameravrouw en producer. Sinds 2004 is ze zelfstandig ondernemer.

Zo verzorgde ze het management voor verschillende muziekgezelschappen waaronder Reincarnatus.

Als zakelijk leider werkte ze voor artiesten, begeleidde (inter-)nationale tournees en produceerde diverse Live tv-programma’s. Joyce is een positieve, energieke projectmanager en inspirator binnen een team.

Van 2019 tot 2021 werkte ze als directeur bij Cultureel Centrum De Muzenval in Eersel.
De liefde voor het maken en produceren van tv- en theaterproducties is dan ook groot.

Marc Ploum

Marc Ploum

Regisseur, cameraman, editor, AV technicus

Sinds 2000 is Marc al werkzaam in de professionele televisiewereld. Hij is begonnen als cameraman voor lokale en regionale nieuwszenders. Na zijn afstuderen aan de opleiding Communication & Multimedia Design in 2004 is Marc Ploum Productions (MPP) gestart waarin zowel zijn passie voor televisie als zijn uitgebreide kennis van webontwikkeling een plek vond.
Die passie is al ruim voor 2000 ontstaan door werkzaamheden bij het videoteam op de middelbare school en een groot aantal lokale omroepen in Midden- en Zuid-Limburg, waarbij RTV Roerdalen de start is geweest.
Hierdoor is de interesse in meercamera-registraties gegroeid. Marc heeft bijna alle technische functies in een meercamera-omgeving bekleedt en weet daardoor goed met klanten mee te denken in het opzetten van een uitzending of livestream. Hij legt de link tussen inhoud en techniek. Met klanten als Provincie Limburg, L1, Omroep Brabant en NEP is Marc inmiddels geen onbekende meer. Hij werkt tegenwoordig vooral als regisseur, schakeltechnicus, shader, livestream- en verbindingstechnicus voor de meest uiteenlopende producties.
Inmiddels heeft Marc meer dan 20 jaar ervaring in de broadcastwereld met specialisme in meercamera-registraties en livestreams.

Wil je sparren over jouw ideeën?
We werken ze graag samen uit.